søndag d. 19. november 2017    
Klik for at komme til forsiden
Arrangementer Forsiden -> Arrangementer  
     
   søndag d. 19. november 2017  kl. 16:00  
     
 Stilletid Sted: Bjerager  
     
  kl 16 til 17.30
Stilletid i Bjerager kirke finder sted i årets mørkeste måneder, november t.o.m. februar. Det er nok der vi trænger mest til lidt lys. Kirken står åben med tændte lys, og I er velkomne til at kigge ind, for en kort stund eller lidt længere, og lytte til stilheden og den blide musik fra musikanlæg og orgel. Der er tæpper, så I ikke kommer til at fryse. 
 
 

... [ Læs mere... ]

 
     
     
   søndag d. 10. december 2017  kl. 15:00  
     
 Julekoncert Sted: Bjerager  
     
 

Julekoncert med Det Ny Kammerkor, dir. Anders Gaden

Søndag 10. december kl. 15 i Bjerager kirke

 Hvis du har hørt smuk korsang i DR:s Før søndagen-udsendelser, så er der en god chance for at det var Det Ny Kammerkor. De har medvirket ikke mindre end 11 gange. Det Ny Kammerkor er et velsyngende kammerkor med høje ambitioner, som har resulteret i sejre ved internationale korkonkurrencer. De har til huse i Århus, og bliver dirigeret af Anders Gaden, som til daglig er organist i Helligåndskirken i Århus. Deres fine a cappella-klang vil sætte os i julestemning på allerfineste og inderligste vis. 

 
 

... [ Læs mere... ]

 
     
     
   søndag d. 17. december 2017  kl. 16:00  
     
 Stilletid Sted: Bjerager  
     
  kl 16 - 17.30

Stilletid i Bjerager kirke finder sted i årets mørkeste måneder, november t.o.m. februar. Det er nok der vi trænger mest til lidt lys. Kirken står åben med tændte lys, og I er velkomne til at kigge ind, for en kort stund eller lidt længere, og lytte til stilheden og den blide musik fra musikanlæg og orgel. Der er tæpper, så I ikke kommer til at fryse. Tag en stund til stilhed, tanker og ro.

3. søndag i advent kan I komme og lytte til den milde og smukke julemusik, I måske ikke kendte på forhånd. 

 
 

... [ Læs mere... ]

 
     

 

Årstidsmøder, Sommer- og Adventsmøder m.m. som arrangeres af menighedsrådene, finder sted i præstegårdens konfirmandstue, Kirkevej 52, Randlev.

Det er gratis at deltage i møderne, hvortil alle er meget velkomne.
Kaffebord á 20.00 kr.


 

  © 2017 - Randlev og Bjerager Sogne http://www.randlev-bjerager-sogne.dk